Concurs General Alejandre

La Festa Infantil “Conviure és fàcil”, acull la convocatòria del “Concurs de Dibuix General Alejandre”, que serveix per escollir un dibuix realitzat per nens d’entre 4 i 12 anys, sobre la temàtica del Castell de Montjuïc i les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, Autonòmiques i Municipals participants a la Festa Infantil. Els dibuixos guanyadors són exposats durant la Festa Infantil “Conviure és fàcil” i en funció de la categoria, se’ls fa entrega d’un dels premis que són donats per diverses empreses col·laboradores.

Es poden presentar un màxim de dues obres pròpies, originals i inèdites realitzades pels nens i nenes. En les propostes -i darrere del dibuix- ha de constar el text: Concurs General Alejandre – Festa Infantil “Conviure és fàcil 2018”. El format haurà de ser en mida A4. El termini de presentació dels dibuixos finalitza dimarts, 10 d’abril, a les 23.59 h.

Els dibuixos es poden presentar de manera presencial a les oficines de l’Associació d’Amics del Castell de Montjuïc (Castell de Montjuïc, Carretera de Montjuïc, 66, 08038 Barcelona – Espanya); per correu ordinari a la mateixa adreça, a l’atenció de la Organització de la Festa Infantil “Conviure és fàcil”, o per correu electrònic a l’adreça:

Lliurament de Premis

El lliurament de premis es durà a terme el dissabte 21 d’abril, a les ZZ:ZZ h, durant la realització de la Festa Infantil “Conviure és fàcil”. L’acte també servirà per inaugurar una exposició amb els cartells presentats al concurs. La mostra romandrà oberta al públic durant tota la jornada de l’activitat.