Localització

Parc Infantil de Trànsit,
Camí de la Cartoixa s/n
08038 Barcelona

La Festa Infantil “Conviure és fàcil” es troba situada en la part posterior del Castell de Montjuïc. Es pot accedir caminant, en vehicle o en transport públic. Si escolliu l’opció d’arribar en vehicle privat, prop del Castell trobareu un aparcament públic de gran capacitat.

Bus

Bus Línia 150: Té el seu origen en l’Avinguda de la Reina Maria Cristina i el seu final al Castell de Montjuïc. El bus 150 fa un recorregut per tota la muntanya de Montjuïc que finalitza al Castell. El recorregut des de la Plaça d’Espanya és d’uns 20 minuts, i la baixada des del Castell fins a l’inici de la línia també dura 20 minuts aproximadament.

Telefèric

El servei de telefèric arriba fins al Castell des de l’Avinguda Miramar i compta amb 3 parades: Avinguda Miramar (inici), Plaça de la Sardana i Castell (final).

Caminant

Pujar caminant al Castell de Montjuïc des de l’estació del Funicular i el Telefèric suposa un passeig d’uns 20/25 minuts, superant un pendent constant que en alguns punts és bastant pronunciada. La caminada permet gaudir de diversos jardins de la muntanya, com el de Joan Brossa o el de Mossèn Cinto Verdaguer.

Vehicle

Si accedeix amb vehicle privat, al costat del Castell hi ha un aparcament públic de gran capacitat, amb zona per a autocars inclosa. L’accés a aquest aparcament es fa a través del carrer dels Tarongers.